Сьогодні, 27 квітня, на Українській енергетичній біржі відбувся аукціон, на якому "Укргазвидобування" реалізувало весь виставлений обсяг скрапленого газу на внутрішньому ринку. На аукціон були представлені позиції виробництва Шебелинського ВПГКН, Тимофіївського, Яблунівського, Юліївського ВПГ АТ "Укргазвидобування" та ТЦСК "Базилівщина" загальним обсягом 1805 т.

За результатами аукціону реалізовано весь обсяг скрапленого газу, на загальну суму 42,07 млн.грн. Середньозважена ціна склала 23 193.00 грн за тонну ресурсу, що транспортується автотранспортом, та 23 391.54 грн за тонну транспортуванням залізницею/автотранспортом. За результатами аукціону переможцями стали 30 учасників.

"За понад 6 років співпраці ми переконалися в надійності реалізації скрапленого газу "Укргазвидобування" на Українській енергетичній біржі. Реалізація продукції на аукціонах дозволяє нам забезпечувати прозоре формування ціни та залучати нових клієнтів. Ми впевнені, що значний обсяг ресурсу буде реалізований і вчасно відвантажений замовникам" — зауважив Директор з комерційних питань АТ "Укргазвидобування" Сергій Федоренко.