З 14 по 17 липня в Конгресовому виставковому центрі “Парковий” у Києві розпочинає роботу 12-й Міжнародний Український енергетичний форум Інституту Адама Сміта. Український енергетичний форум є постійним місцем зустрічі для українських та міжнародних лідерів у галузі енергетики.

Участь у форумі в якості спікера візьме Голова Біржового комітету УЕБ Олексій Дубовський. У сесії «Реформа ринку електроенергії: забезпечення прибутковості та прозорості» він розповість про результати роботи ринку двосторонніх договорів, а також поділиться планами Української енергетичної біржі щодо розвитку ринку електричної енергії. Свою участь також підтвердили представники державних компаній, топ-спікери приватних компаній енергетичної галузі та міжнародних організацій.

Перший день форуму присвячений ринку електроенергії, а саме: питанням усунення дисбалансів на ринку, розвитку інфраструктури розподільчих мереж, прогресу в імплементації Третього енергопакету ЄС, декарбонізації та відновлюваній енергетиці. 15-16 липня планується розглянути питання, що стосуються газового сектору. Разом з провідними експертами ринку заплановано розглянути питання стратегічного розвитку ринку, проблеми інтеграції регіонального газового ринку, розвитку ГТС та залучення інвестицій.

Традиційно на форумі очікуються активні дискусії щодо вирішення проблем сьогодення на енергетичному ринку України та обговорення шляхів його розвитку на найближчі роки.

Українська енергетична біржа запрошує взяти участь в Українському енергетичному форумі!
Усі учасники, використовуючи при онлайн реєстрації код EUC017mUEEX, отримують 15% знижку від УЕБ.