ТОВ "Крафт Енерджи" на електронні біржові торги пропонує реалізувати природний газ, загальним обсягом 2 млн.м.куб., ресурс грудня 2017р.

"ТОВ "Крафт Енерджи" більше двох років імпортує природний газ з країн ЄС та є надійним постачальником для багатьох споживачів України. Для нас надзвичайно важлива надійність торговельного майданчика, на якому зустрічаються постачальники і споживачі, та формуються ринкові справедливі ціни для кожного з учасників ринку. Співпраця з Українською енергетичною біржою дає можливість компанії "Крафт Енерджи" отримати організаційні, технологічні, правові та інші важливі і корисні послуги для ефективної організації торгівлі та розвитку ринків біржової торгівлі енергоносіями." - коментар директора ТОВ "Крафт Енерджи" Мизовця Андрія

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Договір на поставку природного газу

Електронні біржові торги з продажу природного газу проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 11 години 00 хвилин 16.11.2017 року подати заявки на купівлю та до 11 години 00 хвилин 16.11.2017 року внести гарантійний внесок у розмірі 3 (трьох) відсотків від загального обсягу закупівлі, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

Торгова сесія проходить з 13 години 00 хвилин до 15 години 00 хвилин 16.11.2017 року. Якщо станом на 15 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 10 грн.

Для участі в електронних біржових торгах необхідно:

1. Ознайомитися з Правилами біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа", Положенням про надання в оренду біржових місць на ТБ "Українська енергетична біржа", а також Регламентом проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

2. На сайті Біржі перейти по посиланню "Електронні торги. Акредитація on-line" та заповнити в електронній формі заяву-анкету для набуття статусу непостійного члена ТБ "Українська енергетична біржа". Нерезиденти заповнюють заяву-анкету встановленої форми та надсилають на e-mail: [email protected].

3. Пройти курс навчання роботи в ПП БЕТС на ТБ "Українська енергетична біржа".

4. Отримати логін та пароль доступу до ПП БЕТС.

Також у Вас є можливість безкоштовно пройти навчання та практичні заняття (імітаційні торги) по роботі в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС).

Практичні заняття (імітаційні торги) відбуваються кожного робочого дня в імітаційній (навчальній) версії ПП БЕТС:
- з 10:00 до 13:00 - подача заявок;
- з 14:00 до 17:00 - торгова сесія.

Для участі в навчальній програмі необхідно попередньо набути статус непостійного члена Біржі (акредитуватися на Біржі).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].