На електронний аукціон представлені позиції:

  • ТОВ "ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ"
  • АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

АУКЦІОННИЙ БЮЛЕТЕНЬ


Електронні аукціони з купівлі-продажу електричної енергії у комерційній секції в режимі торгів коефіцієнтами проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) у версії "Electric Power" відповідно до Регламентом організації та проведення електронних аукціонів з купівлі-продажу електричної енергії за двосторонніми договорами в комерційних секціях на Товарній біржі "Українська енергетична біржа".

До участі у аукціоні допускаються учасники аукціону — продавці та покупці, які пройшли відповідну реєстрацію ТБ "Українська енергетична біржа".

Зареєстровані ТБ "Українська енергетична біржа" учасники ринку електричної енергії, що планують брати участь в аукціонах з купівлі-продажу електричної енергії, повинні до 13 години 00 хвилин 29.12.2020 року подати до ПП БЕТС заявку на участь в аукціоні та забезпечити перерахування гарантійного внеску на поточний рахунок ТБ "Українська енергетична біржа", відкритий в уповноваженому банку на підставі та згідно зі сформованими в ПП БЕТС відповідними платіжними (розрахунковими) документами.

Електронний аукціон проходить з 15 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 29.12.2020 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то електронний аукціон продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок коефіцієнту - 0,001.


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].