27.04.2016 р. м. Київ

У вівторок, 26 квітня 2016 року на торговому майданчику ТБ "Українська енергетична біржа" пройшли чергові біржові торги нафтопродуктами виробництва ПАТ "Укргазвидобування". Всього на торги було виставлено 6 902 тонни нафтопродуктів. У підсумку біржової торгової сесії було реалізовано понад 5 945 тонн нафтопродуктів на загальну суму 81,981 млн грн з типом відвантаження – автотранспорт та залізниця. За результатами торгів ПАТ "Укргазвидобування" підвищило валовий дохід на 142,512 тис. грн за рахунок високої конкуренції на біржовому майданчику УЕБ.

"Ми спостерігаємо зростання попиту на нафтопродукти, що пов’язано з активізацією попиту з боку паливних мереж, аграрних та виробничих компаній. З початком весняно-польових робіт та покращенням погодних умов, завжди спостерігається сезонне зростання попиту на нафтопродукти", - сказав генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Довідково: Торги енергоресурсами ПАТ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на торговому майданчику Української енергетичної біржі проводяться щовівторка на регулярній основі. У торгах приймають участь одні з найбільших трейдерів внутрішнього ринку.

---

Прес-служба УЕБ
тел.: (044) 232-14-31, E-mail: [email protected]