За результатами роботи в електронній системі “Прозорро.Продажі” переможці від ТБ "Українська енергетична біржа" сплатили майже 2 млрд грн. Це кошти, що отримали організатори від продажу лотів завдяки майданчику який привів переможців на ці торги. У загальному рейтингу, що представили ДП “Прозорро.Продажі” до другої річниці реєстрації як державного підприємства, ТБ "УЕБ" наразі посідає другу позицію, з різницею від першої у 120 млн грн.

Також варто відзначити, що УЕБ за весь період є лідером за сумою проданих прав вимог за кредитними договорами банків банкрутів, від фонду гарантування вкладів фізичних осіб — понад 700 млн грн:

image

ТБ "Українська енергетична біржа" входить в трійку лідерів за обсягами доходів організаторів, що становить 504 млн грн. Найбільше цьому сприяли аукціони з продажу прав на спеціальні дозволи користування надрами, які біржа допомогла організувати Державній службі геології та надр України.

Проте за іншими напрямками ми також рухаємось доволі успішно. Нагадаємо, нещодавно клієнт Української енергетичної біржі виграв аукціон у півсотні конкурентів за нежитлову будівлю у столиці.

"Реалізація активів через електронний майданчик УЕБ у системі “Прозорро.Продажі” дозволяє бізнесу не просто купувати, чи продавати, а робити це ефективно, та зручно. "Українська енергетична біржа" як офіційний майданчик системи ProZorro.Продажі приділяє особливу увагу обслуговуванню клієнтів. Ми готові запропонувати підтримку на всіх етапах підготовки до проведення торгів. Також для наших клієнтів працює telegram-бот що дозволяє миттєво отримувати інформацію про нові лоти", – зазначив генеральний директор ТБ "УЕБ" Олександр Коваленко.