25.04.2016 р. м. Київ

20 квітня одному з авторів радикальних грузинських реформ та відданому другу України виповнилося б 60 років. Останній рік свого життя Бендукідзе присвятив спробам переконати українське суспільство та політиків у тому, що без рішучих ринкових реформ Україна ризикує втратити своє майбутнє.

Впродовж "Тижня структурних реформ", що пройшов з 18 по 22 квітня, лідери реформаторських сил обговорили п’ять ключових питань:

  • Земельна реформа
  • Приватизація
  • Енергетика
  • Вільний рух капіталу
  • Правова держава

На третій день Тижня, присвячений питанням енергетики, з докладом на тему "Перехід до ринкових цін на вугілля" виступив представник ТБ "Українська енергетична біржа". Доклад був присвячений необхідності переходу на прозору, біржову модель торгівлі вугільною продукцією. Після докладу, на панелі присвяченій проблемам енергетичного комплексу обговорювалися питання щодо розробок та реалізації реформ паливно-енергетичного комплексу України. Метою проведення даної панелі було не лише привернення уваги новообраного Кабміну та експертної спільноти на ці проблеми але і визнання факту, що є ідеї, готові, опрацьовані рішення та команди людей, готових до реалізації реформ.

Довідка: Bendukidze Free Market Center – аналітичний центр, створений для розробки та просування радикальних ринкових реформ в Україні. Місія Центру, заснованого друзями та однодумцями видатного реформатора Кахи Бендукідзе, – закласти фундамент для українського економічного дива.

ПОСИЛАННЯ НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ

---

Прес-служба УЕБ
тел.: (044) 232-14-31, E-mail: [email protected]