26.02.2016 р. м. Київ

24 лютого 2016 року Генеральний директор Товарної біржі "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко розповів про оновлення в Системі ПП БЕТС та про відгуки учасників які вже майже місяць користуються оновленою версією електронної торговій системи.

Програмний продукт Біржова електронна торгова система (ПП БЕТС) була розроблена фахівцями ТБ "УЕБ" з залученням провідних it-фахівців України які мають суттєвий досвід в розробці саме біржових електронних майданчиків. При розробці ПП БЕТС були враховані як внутрішній, так і міжнародний досвід електронної біржової торгівлі та побажання учасників різних товарних ринків.

Після спілкування з учасниками ринків, та врахувавши їх побажання щодо додаткового функціоналу ПП БЕТС, фахівці біржі почали працювати над оновленнями. Окрім оновлень інтерфейсу, Олександр Коваленко зазначив, що для зручності користувачів у Програмний продукт Біржова електронна торгова система були додані інформаційні блоки, в яких відображаються дані в режимі реального часу про стан перебігу торгової сесії. Тепер в єдиному інформаційному блоці відображається інформація про власно придбані лоти, їх об’єм, вартість останнього з придбаних лотів в позиції та середньозважену ціну по позиції, а також лоти, які доступні для торгу в рамках сплаченого гарантійного внеску. Біржею було отримано позитивний фідбек про впровадження в Системі функції односторонніх повідомлень. Тепер продавець в односторонньому порядку може повідомити про ті чи інші зміни по позиціям або лотам.

"Ми не зупиняєтмося на досягнутому і постійно ведемо роботу з удосконалення системи для ще більшої зручності її користувачів. В сучасному світі мобільність має велике значення. Біржові гравці, трейдери, представники ЗМІ, менеджери компаній мають доступ до ПП БЕТС як з власного офісу так і за межами нього використовуючи мобільні пристарої такі як планшет або навіть смартфон" сказав під час доповіді генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Нагадаємо: 28 січня 2016 року ТБ "Українська енергетична біржа" провела електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів та ДЕПБК виробництва ПАТ "Укргазвидобування" на оновленій версії Програмного продукту "Біржова електронна торгова система". Торги нафтопродуктами проводяться постійно на щотижневій основі.

---

Прес-служба УЕБ
тел.: (044) 232-14-31, E-mail: [email protected]