За результатами проведених аукціонів у системі Прозорро.Продажі за перші 6 місяців 2020 року перемогу здобули 82 учасники, які подавали пропозиції через електронний майданчик ТБ "Українська енергетична біржа". Загальна сума переможних пропозицій становить 184 369 095,22 грн. Ці кошти надійдуть до бюджетів різних рівнів.

Загалом за півроку учасники від ТБ "УЕБ" подали пропозицій на суму у майже 440 млн грн. Серед напрямів, що зацікавили найбільше — продаж майна та активів неплатоспроможних банків. За цим напрямком подано 43 пропозиції на аукціони на суму 332 994 966,41 грн, з них майже половина, 23 переможці, від ТБ "УЕБ". Рівень цін на таких аукціонах зазвичай нижче ринкових. Також учасники брали активну участь в аукціонах з продажу об’єктів малої приватизації. Від майданчика ТБ "УЕБ" маємо 16 переможців, що придбали активи на 58 542 329,40 грн, та 12 переможців в аукціонах з продажу державного і комунального майна на суму 50 687 375,96 грн.

Досить суттєво й те, що онлайн-аукціони дають можливість придбати активи у різних регіонах України.

"Інвестиції в активи через електронний майданчик УЕБ у системі “Прозорро.Продажі” – це найбільш зручний спосіб вибрати актив за цільовим призначенням та вигідною ціною. Ми дуже вдячні клієнтам за довіру, які, попри складний економічний період, можуть швидко підлаштовуватися до потреб ринку. Наші спеціалісти докладають максимум зусиль щоб запропонувати підтримку на будь-якому етапі підготовки до проведення торгів", – зазначив Голова біржового комітету ТБ "Українська енергетична біржа" Олексій Дубовський.

Щоб миттєво отримувати інформацію про нові лоти відразу після надходження в систему для наших клієнтів створений telegram-бот, що доступний за посиланням.