Через систему Prozorro.Продажі, що стартувала у лютому 2017 році, було реалізовано майна на суму понад 6 мільярдів гривень. В тому числі активи збанкрутілих банків, комунальне та державне майно підприємств, а саме:

- права на вимогу за кредитними договорами (59%);

- нерухомість (28%);

- офісна та комп’ютерна техніка (3%).

За даними, що опубліковані у модулі бізнес-аналітики системи Prozorro.Продажі, серед електронних майданчиків, абсолютним лідером з обсягів продажу активів банків, є майданчик ТБ "Українська енергетична біржа " (sale.ueex.com.ua), клієнти якої придбали активів на суму понад 571 млн. грн., що на 38% випереджає найближчого конкурента.

Також, майданчик ТБ "Українська енергетична біржа" у січні 2017 року успішно пройшов тестування до Prozorro.Продажі ЦБД2, що дозволяє реалізовувати майно державної та комунальної власності.

"Ми давно почали співпрацювати з Фондом, ще задовго до впровадження системи Prozorro.Продажі. Наш досвід показує, що запорукою вдалої роботи є індивідуальний підхід як до кожного клієнта, так і до кожного активу, який ми реалізуємо. Ми супроводжуємо клієнтів до завершення процедури викупу активів та надаємо повну технічну та юридичну підтримку ", - зауважив генеральний директор майданчика ТБ "Українська енергетична біржа" Олександра Коваленко.