На торгах Української енергетичної біржі 23 жовтня ДП "Укравтогаз" придбав 3,5 млн. куб. м. природного газу ресурсу листопада. Компанії вдалося закупити ресурс за ціною 5250 грн./тис. куб. м, яка, зважаючи на те, що ДП "Укравтогаз" є кінцевим споживачем природного газу, є вигіднішою за ціни інших учасників торгів.

ДП "Укравтогаз" акредитований на УЕБ у березні 2019 року. З даного часу компанія закупила більше 16 млн. куб. м. природного газу за ринковими цінами. Завдяки участі у конкурентних торгах компанія найбільш ефективно використовує наявні кошти та допомагає формувати визнаний у суспільстві індикатор цін на природний газ.

Нагадаємо, для участі в торгах ДП "Укравтогаз" учасникам ринку потрібно отримати акредитацію на біржі та пройти процедуру KYC. Запрошуємо всіх бажаючих до участі у торгових сесіях на Українській енергетичній біржі.
Як відомо, дочірнє підприємство "Укравтогаз" НАК "Нафтогаз України" створено відповідно до рішення правління НАК "Нафтогаз України", основним видом діяльності якого є експлуатація 90 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) по всій території України загальною потужністю 687,5 млн. куб. м.