В понеділок, 23 жовтня 2017 року було запущено оновлений сайт Української енергетичної біржі. Це абсолютно новий сайт який отримав новий сучасний дизайн, зберіг весь функціонал старої версії при цьому має можливість без надзусиль запровадити нові функції у майбутньому. Сайт було повністю перероблено на новій платформі та адаптовано для мобільних пристроїв.

Нова платформа сайту значно розширює можливості для впровадження нового функціоналу у майбутньому та значно спрощує доступ відвідувачів до інформації щодо результатів торгів.

"Українська енергетична біржа постійно працює над розвитком функціональності власного сайту, а тому найближчим часом ми надамо відвідувачам нашого сайту ще більше нових можливостей та зручних інструментів аналізу ринку", - прокоментував генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Довідка: Українська енергетична біржа є відкритим торговим майданчиком, на якому зустрічаються виробники і постачальники товарів та формуються ринкові справедливі ціни для кожного з учасників ринку. Українська енергетична біржа є членом Європейської бізнес асоціації (ЕВА), а також Асоціації "Біржові та електронні майданчики", спільно з якими реалізує ряд проектів зі створення біржових ринків. Основні принципи діяльності біржі основані на впровадженні ефективних механізмів біржової торгівлі на ринках енергоносіїв, а також на втіленні світового досвіду біржової торгівлі в Україні.