Четвертий Щорічний Форум з питань енергетичної безпеки відбудеться в Яхт-клубі Монако 31 травня 2019 року. Форум проходить у партнерстві з Фондом князя Монако Альбера II, Фондом Олександра Кваснєвського Amicus Europae та Атлантичною радою США. Захід об’єднує провідних світових політиків та впливових суспільних діячів, ключових гравців енергетичного ринку та визнаних експертів галузі, що відстоюють енергетичну безпеку та стабільність.

Цього року до участі в заході приєднаються Прем’єр-міністр Данії (2001-2009) і Генеральний секретар НАТО (2009- 2014) Андерс Фог Расмуссен, Президент Польщі (1995-2005) Олександр Кваснєвський та інші лідери громадської думки. Запрошені спікери та учасники будуть обговорювати питання інвестицій в енергетичні проекти Європи, перспектив відновлюваної енергетики, розвитку нових технологій на енергетичних ринках та багато іншого.

Українська енергетична біржа в черговий раз заявлена інформаційним партнером форуму. Представники біржі будуть присутні на заході для розуміння останніх тенденцій енергетичного ринку Європи та розширення кола ділового спілкування.

Реєстрація на ENERGY SECURITY FORUM безкоштовна, але кількість місць обмежена. Поспішайте отримати з перших вуст свіжі новини щодо формування єдиного безпечного енергетичного ринку, розвитку інноваційних технологій та альтернативної енергетики разом з нами.