11 листопада на Прозорро.Продажі через авторизований електронний майданчик ТБ "Українська енергетична біржа" учасник аукціону придбав за понад 9 мільйонів гривень двоповерховий центр торгово-побутового обслуговування населення. І ця угода вкотре вивела товарну біржу на перше місце за об’ємами продажів за увесь період.

"За кожним із результатів і за кожним "нашим" переможцем стоїть робота багатьох спеціалістів та експертів УЕБ. Адже вони не просто супроводжують учасників аукціонів під час реєстрації, а й займаються пошуком цих інвесторів. До кожного бізнесу – індивідуальний підхід. Хтось шукає для свого підприємства офісне приміщення, а хтось – авто.

Інша сторона цієї медалі – це наповнення державного та місцевих бюджетів. Адже усі кошти від продажів надходять саме туди. А, нагадаю, що на успішних аукціонах початкова ціна може збільшуватися у десятки разів. І це – додаткові надходження до тих же бюджетів",- резюмує генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.