День Вуличної Музики (Street Music Day) – це наймасштабніший міжнародний музичний волонтерський проект, який цьогоріч вп’яте проходитиме в Україні і вдруге в духовній та газовидобувній столиці нашої держави, місті Полтава.

День Вуличної Музики - веселе і добре міжнародне свято, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас.

Суть ідеї проста – щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику: просту й складну, нову й стару, рок і фолк, хіп-хоп і джаз, будь-що!

При цьому День Вуличної Музики – це некомерційний проект, що організовується силами небайдужих людей та організацій по всій Україні, які люблять музику, веселий настрій і своє місто. Цьогоріч підтримали проект і ТБ "Українська енергетична біржа" разом з колегами з СП "Полтавська газонафтова компанія".

"Приємно, що в нас є люди які роблять для свого міста таке свято. При тому, що роблять на чистому ентузіазмі, не ради грошей. Було б гріхом не долучитися і не допомогти проекту. Дуже приємно, що наші колеги з Полтавської газонафтової компанії миттєво та з задоволенням підтримали нашу пропозицію також підтримати День Вуличної Музики в Полтаві", - прокоментував Генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.

"Полтавська газонафтова компанія здійснює видобуток та переробку нафти та газу на території Полтавській області. Ми як соціально відповідальна компанія з задоволенням підтримали фестиваль "День Вуличної Музики" у місті Полтава. Наше підприємство робить свій вагомий внесок як у досягнення Україною енергетичної незалежності так і у розвиток соціальних проектів у нашому славетному місті", - прокоментував Генеральний директор СП "Полтавська газонафтова компанія" Віктор Гладун.

"Оргкомітет фестивалю "День Вуличної Музики" висловлює глибоку вдячність компаніям Українська енергетична біржа і Полтавська газонафтова компанія за суттєву спонсорську допомогу у проведенні цьогорічного фестивалю. Ми відчуваємо глибоку повагу до таких соціально відповідальних представників бізнесу, завдяки яким у Полтаві стає можливим втілення в життя громадських ініціатив, подібних нашому фестивалю", - прокоментував організатор фестивалю Максим Ганжа.