Завдяки високим показникам діяльності за результатами звітного 2020 року ТОВ "Українська енергетична біржа" увійшла до національного рейтингу якості товарів і послуг і отримала статус «Краще підприємство України 2020» та нагороду “Зірка якості”.

За результатами роботи протягом минулого року Українська енергетична біржа продемонструвала конкурентні переваги, зростання впізнаваності, гідний рівень мотивації співробітників, заявила про себе як про надійну компанію в плані ділового співробітництва та інвестування.

Українська енергетична біржа постійно докладає зусиль для створення розвиненого біржового ринку енергоресурсів, беручи до уваги кращий європейський досвід. За останні п’ять років на майданчику УЕБ укладено понад 50 тис. угод, при цьому 100% угод завершилися повним виконанням зобов’язань сторін, а загальний обсяг продажів складає більше 280 млрд. грн. Сьогодні на УЕБ здійснюють торгівлю понад 3000 компаній учасників.

Високу відзнаку отримав також Генеральний директор УЕБ Олександр Коваленко — орден “Зірка якості”. «Сьогодні Українська енергетична біржа є важливою складовою економіки України. Ми вдячні за довіру усім учасникам енергоринку ринку, які закуповують та продають енергоресурси, використовуючи торгові інструменти УЕБ з максимальною ефективністю для власної діяльності», – зазначив Коваленко.

“Зірка якості” визначає і показує лідерів, які надають високоякісні продукти та послуги на українському ринку, застосовуючи комплексну, неупереджену, об’єктивну та прозору систему оцінювання на основі принципу ранжування показників діяльності підприємств з різних галузей економіки.