Сьогодні, 16 квітня, відбулися перші у цьому році аукціони з купівлі спецдозволів на користування надрами у системі ProZorro.Продажі. Від Української енергетичної біржі у різних аукціонах від Державної служби геології та надр України за лоти змагалися кілька учасників. Клієнт, що став переможцем збільшив вартість лоту у понад 10 разів від початкової. Найвища ціна, що була запропонована становить 59 тис. грн. Він отримує дозвіл на геологічне вивчення та дослідно-промислової розробки пісковиків на ділянці, що розташована в Тернопільській області.

Учасник іншого аукціону, що зайняв друге місце, має можливість отримати лот лише у випадку відмови, чи не сплати переможцем запропонованої вартості за лот.

"Приємно бачити активну участь наших клієнтів в аукціонах у системі ProZorro.Продажі на електронному майданчику ТБ "Українська енергетична біржа", атже ми докладаємо максимум зусиль, щоб підготовка до аукціонів була швидкою і зрозумілою", – підкреслив Голова біржового комітету ТБ "Українська енергетична біржа" Олексій Дубовський.

Вітаємо переможця, та запрошуємо взяти участь у наступних аукціонах за лоти від Державної служби геології та надр України, що відбудуться 26 травня 2020 року.