Шановні учасники! ТОВ «Українська енергетична біржа» повідомляє про початок торгів необробленою деревиною та пиломатеріалами в бета-версії електронної торгової системи ets.ueex.com.ua, та запрошує всіх бажаючих до участі!

Нову торгову систему створено для більш швидкої та ефективної реалізації лісоматеріалів, а також задля громадського контролю, запобігання корупції та розширення кола покупців.

Учасникам, які ще не набули статусу непостійного члена біржі, для участі в квартальних та додаткових торгах необробленою деревиною та пиломатеріалами, необхідно пройти процедуру акредитації. Для цього, на сайті Біржі в розділі "Акредитація - Необроблена деревина" необхідно обрати тип учасника торгів (резидент/нерезидент) та заповнити в електронній формі заяву-анкету, обравши напрямок "Необроблена деревина та пиломатеріали".

• ознайомитися з переліком торгових сесій в календарі торгів;
  • подати заявку на участь в аукціоні в електронно-торговій системі;
  • сплатити гарантійний внесок та внесок за обробку даних;
  • надати документи для участі в аукціоні, перелік яких зазначено в оголошенні про його проведення.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (044) 35-77-537 або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: wood.accredit@ueex.com.ua