На електронний аукціон представлені позиції на продаж:

  • ТОВ "ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ"

АУКЦІОННИЙ БЮЛЕТЕНЬ


Електронні аукціони з купівлі-продажу електричної енергії у комерційній секції в режимі торгів коефіцієнтами проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) у версії "Electric Power" відповідно до Регламенту організації та проведення електронних аукціонів з купівлі-продажу електричної енергії за двосторонніми договорами в комерційних секціях на Товарній біржі "Українська енергетична біржа".

До участі в аукціоні допускаються учасники аукціону — продавці та покупці, які пройшли відповідну реєстрацію ТОВ "Українська енергетична біржа".

Учасникам, що бажають прийняти участь в електронних аукціонах, необхідно забезпечити наявність на загальному рахунку в ПП БЕТС (Electric Power) необхідної для участі в торгах суми гарантійного внеску, відповідно до поданих учасником заявок з розрахунку від стартової ціни та покриття комісійного збору

  • до 8 годин 00 хвилин 25.06.2021 року подати заявки у формі позицій на купівлю/продаж, або
  • до початку аукціону, або безпосередньо під час періоду торгів, подати заявки на участь в аукціоні по обраним позиціям.

Заявки учасника допускаються до аукціону автоматично в межах наявної суми гарантійного внеску на Загальному рахунку.

Перерахування учасниками аукціонів гарантійного внеску на поточний рахунок Біржі здійснюється з призначенням платежу: «#EPBETS Поповнення гарантійних коштів для участі в торгах від 25.06.2021 р.» за наступними реквізитами: рахунок № UA503004650000026005300394670 в АТ «Ощадбанк», код ЄДРПОУ 37027819.

Увага! У разі некоректного введення ключового значення в тексті призначення платежу, відповідна сума не буде зарахована на Загальний рахунок в ПП БЕТС (Electric Power), а буде повернута як помилково перераховані кошти на поточний рахунок учасника аукціону за письмовою заявою від учасника аукціону за підписом керівника, або іншої уповноваженої особи такого учасника аукціону, та печаткою (у разі її наявності), переданою будь-яким зручним способом (факсимільним зв’язком, електронною поштою тощо) з подальшим надсиланням оригіналу поштою. Ключове значення в тексті призначення платежу складається з символу хештегу (символ «#») та абревіатури латинськими заголовними літерами EPBETS, що вводяться без пропусків - #EPBETS.

Електронний аукціон проходить з 11 години 00 хвилин до 12 години 00 хвилин 25.06.2021 року. Якщо станом на 12 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то електронний аукціон продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок коефіцієнту - 0,001.


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +38 (044) 35-700-70, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].