У вівторок 24 квітня, на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" відбудуться дебютні, в якості продавця, електронні біржові торги з реалізації скрапленого газу відомого в Україні трейдера ТОВ "ЦЕНТРНАФТОГАЗПОСТАЧ". До реалізації запропоновано 14 лотів по 20 тонн на умовах постачання залізницею/автотранспортом. Відвантаження залізницею/автотранспортом в період з 25.04 по 30.04.2018. Стартова ціна ресурсу 20500 грн./т.

"Ми раді виходу на торги нового продавця скрапленого газу, особливо коли це всім відомий учасник ринку. Це є показником того, що ми на вірному шляху і ринок все більше довіряє та розуміє ефективність біржової торгівлі. Сподіваємося на плідну співпрацю з ЦЕНТРНАФТОГАЗПОСТАЧ та запрошуємо учасників ринку скрапленого газу на торги, які відбудуться у вівторок о 12 годині", - прокоментував Генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.

"Сьогодні ми спостерігаємо за тим, як ринок ЗВГ швидко трансформується. Нам важливо надавати клієнтам не тільки кращий сервіс з доставки ЗВГ, а й застосовувати кращі практики його реалізації. Продаж на біржі з гарантією виконання зобов’язань на сьогодні найкращий варіант реалізації енергоресурсів за ринковою ціною", - прокоментував директор ТОВ "ЦЕНТРНАФТОГАЗПОСТАЧ" Дмитро Круподеров.