Із 10 по 13 серпня на Українській енергетичній біржі щодня відбуватимуться торги необробленою деревиною. На торги представлена необроблена деревина заготівлі ІІІ кварталу 2021 року лісовими господарствами п’ятнадцяти областей.

Торги відбудуться: 10 серпня — господарствами Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської, Полтавської, Кіровоградської областей; 11 серпня — Київської та Чернігівської областей; 12 серпня — Полтавської, Херсонської, Львівської та Вінницької областей; 13 серпня — Черкаської, Чернівецької, Житомирської, Рівненської, Тернопільської, Закарпатської та Сумської областей.

Українська енергетична біржа розгорнула широку консультаційну підтримку учасників ринку по всій Україні. З питань акредитації, верифікації чи консультацій учасники ринку, що виявили бажання взяти участь у торгах, можуть звернутися до представника у своєму регіоні:

КиївськаУкраїнська енергетична біржа
ПолтавськаУкраїнська універсальна біржа
ЖитомирськаВсеукраїнський лісовий майданчик
Закарпатська
Тернопільська
ВінницькаВінницька товарна універсальна біржа (ВТУБ)
КіровоградПП СТД АГРО
РівненськаРівненська універсальна центральна біржа
ЧернігівськаЧернігівський обласний агропромисловий аукціонний будинок
ХмельницькаБіржа Подільська
ЧеркаськаТоварна біржа агропромислового комплексу центральних областей України
ЧернівецькаБуковинська універсальна біржа
СумськаУТЕС
Харківська
СумськаСумиагробіржа (Агроліс)
ВолинськаЛІАЦ
Івано-Франківська
Луганська
Дніпропетровська
Донецька
Запорізька
Миколаївська
Херсонська
Одеська
ЛьвівськаГАЛКОНТРАКТ

“На сьогодні вже понад 1000 учасників ринку акредитовано на торги деревиною на Українській енергетичній біржі. Розгалуджена мережа представників та лінія підтримки готові надати фахові консультації і допоможуть підготуватися до торгів. Запрошуємо учасників ринку акредитуватись та скористатись усіма перевагами, які ви отримуєте в результаті участі. Це економія часу, починаючи від реєстрації і закінчуючи укладеною угодою, прозоре формування ціни в результаті торгів, широкий вибір представлених позицій”, – говорить заступник генерального директора ТОВ «УЕБ» Костянтин Шевчук.