На електронні біржові торги представлені позиції:
  • АТ "УКРТРАНСНАФТА"

Електронні біржові за напрямком нафта та газовий конденсат проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 12 години 00 хвилин 22.08.2018 року подати заявки на купівлю та до 12 години 00 хвилин 22.08.2018 року внести гарантійний внесок (складає 5% від загальної суми вартості товару за 15 днів, що передують даті подачі заявки) по позиції №1, №2 та №3 у розмірі 4 377 290,00 грн., по позиції №4 у розмірі 734 353,50 грн., по позиції №5 у розмірі 367 176,75 грн. по кожному лоту, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

Для участі в електронних біржових торгах по позиціях №4 та №5 виставлених АТ "УКРТРАНСНАФТА" необхідно пройти попередню кваліфікацію АТ "УКРТРАНСНАФТА" та подати на адресу kravchenko@ukrtransnafta.com наступні підтверджуючі документи:

1. Якщо Покупець є кінцевим переробником нафтового ресурсу:
1.1. Завірену копію Дозволу Державної служби з питань праці на експлуатацію нафтогазопереробного обладнання та виконання робіт з переробки нафти, вуглеводневих газів і конденсату, виданого нафтопереробному підприємству, власником чи законним представником якого є покупець.
1.2. Завірені копії установчих документів (статут, витяг з ЄДРПОУ, витяг/довідка платника ПДВ, копія наказу (рішення зборів акціонерів) про призначення керівника або особи, що його заміщує) нафтопереробного підприємства, власником чи законним представником якого є Покупець.

2. Якщо Покупець не являється кінцевим переробником нафтового ресурсу:
2.1. Завірену копію договору з нафтопереробним підприємством на продаж/переробку нафти. Обсяг продажу/переробки нафти за таким договором має бути не менше обсягу нафти, виставленої на аукціон.
2.2. Завірену копію Дозволу Державної служби з питань праці на експлуатацію нафтогазопереробного обладнання та виконання робіт з переробки нафти, вуглеводневих газів і конденсату, виданого нафтопереробному підприємству, з яким Покупцем укладено договір на переробку нафти.
2.3. Завірені копії установчих документів (статут, витяг з ЄДРПОУ, витяг/довідка платника ПДВ, копія наказу (рішення зборів акціонерів) про призначення керівника або особи, що його заміщує).

До участі в електронних біржових торгах по позиціях №4 та №5 виставлених АТ "УКРТРАНСНАФТА" будуть допущені учасники які пройшли попередню кваліфікацію АТ "УКРТРАНСНАФТА".

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 22.08.2018 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок диференціалу - 10 грн.

Переможці електронних біржових торгів протягом 3 днів сплачують Біржі комісійний збір. Комісійний збір складає 0,1% від суми укладених угод.

ТБ "Українська енергетична біржа" проводить акредитацію журналістів та працівників засобів масової інформації на електронні біржові торги що проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735 або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua.