На електронні біржові торги представлені позиції:
  • ПрАТ "ВК УКРНАФТОБУРІННЯ"
  • ТОВ "ТАС ЕНЕРГІЯ КРАЇНИ"
  • ТОВ "Крафт Енерджи"


БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ


Електронні біржові торги за напрямком природний газ проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа"
.

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 09 години 00 хвилин 18.10.2018 року подати заявки на купівлю та до 09 години 00 хвилин 18.10.2018 року внести гарантійний внесок у розмірі 3 (трьох) відсотків від загального обсягу закупівлі, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

Торгова сесія проходить з 11 години 00 хвилин до 13 години 00 хвилин 18.10.2018 року. Якщо станом на 13 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 10 грн.


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].