Компанія ST LPG SUPPLY COMPANY на електронні біржові торги, пропонує реалізувати скраплений газ Пропан-бутан технічний (ГОСТ Р 52087 - 2003), загальним обсягом 100 тон, ресурс квітня 2017 року з постачанням на станцію Смоленськ до 30 квітня 2017

Паспорт якості

Контракт

Електронні біржові торги з продажу скрапленого газу проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 13 години 00 хвилин 14.04.2017 року подати заявки на купівлю.

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 14.04.2017 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 10 грн.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, 234-79-90 або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua.