На електронні біржові торги представлені позиції:
  • ТОВ "Стартнафта Україна"

Компанія Стартнафта Україна працює на ринку енергоресурсів з 2017 року. За цей час ми зарекомендували себе, як надійного партнера у поставках скрапленого вуглеводневого газу, нафтопродуктів і аміаку. Історично у нас склалися хороші відносини з європейськими партнерами в тому числі з АОТ Energy Poland Sp. z o.o., які дозволяють нам поставляти природний газ українським споживачам за найкращими цінами.
На сьогодні ми розглядаємо біржу як ефективний і прозорий механізм реалізації природного газу. Ми пропонуємо імпортний ресурс на умовах форварда, з поставкою в останній декаді січня. Такий механізм дозволить покупцеві в піковий період споживання зафіксувати ціну. Для гарантії виконання зобов’язань ми платимо на біржу підвищений гарантійний внесок в розмірі 5%, які будуть заблоковані на біржі до моменту подачі номінації, що дозволить покупцеві відчувати себе впевнено при покупці ресурсу.
- прокоментував Комерційний директор ТОВ "СТАРТНАФТА УКРАЇНА" Коваленко Артем Сергійович.

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Електронні біржові торги з продажу природного газу проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 11 години 00 хвилин 12.01.2018 року подати заявки на купівлю та до 11 години 00 хвилин 12.01.2018 року внести гарантійний внесок у розмірі 3 (трьох) відсотків від загального обсягу закупівлі, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

Торгова сесія проходить з 13 години 00 хвилин до 15 години 00 хвилин 12.01.2018 року. Якщо станом на 15 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 10 грн.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua.