28 січня 2016 року ТБ "Українська енергетична біржа" провела електронні біржові торги № UGV-2 з продажу нафтопродуктів та ДЕПБК виробництва ПАТ "Укргазвидобування" на оновленій версії Програмного продукту "Біржова електронна торгова система" в якій були реалізовані додаткові аналітичні інструменти для покупців та система повідомлень в якій продавець має можливість оперативно повідомити важливу інформацію учасникам електронних біржових торгів.

Нагадаємо, що електронні біржові торги на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС).

ПП БЕТС була розроблена фахівцями ТБ "УЕБ" з залученням провідних it-фахівців України, які мають суттєвий досвід в розробці саме біржових електронних майданчиків.

При розробці ПП БЕТС були враховані побажання учасників різних товарних ринків, а також внутрішній і міжнародний досвід електронної біржової торгівлі.

ТБ "УЕБ" не зупиняється на досягнутому і постійно веде роботу з удосконалення системи для ще більшої зручності її користувачів та враховує побажання учасників ринку енергоресурсів.