На електронні біржові торги представлені позиції:

• ДП "Укрспирт"
  • ТОВ "Крафт Енерджи"
  • ТОВ "Центренерджи"
  • ПрАТ "ВК УКРНАФТОБУРІННЯ"
  • ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг"
  • ТОВ "ЦГК"
  • ТОВ "ТРАНСГАЗПОСТАЧ"
  • ТОВ "ДЕ Трейдинг"
  • ТОВ "Тех Пром Газ"
  • ТОВ "ПИРЯТИНСЬКИЙ ДЕЛІКАТЕС"
  • ТОВ "ГАЗОДОБУВНА"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Електронні біржові торги за напрямком природний газ проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 13 години 00 хвилин 27.07.2020 року подати заявки на продаж та до 13 години 00 хвилин 27.07.2020 року внести гарантійний внесок у розмірі 3 (трьох) відсотків від загального обсягу продажу, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

По позиціям №9-10

Для перевірки потенційного Покупця не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 01010, м. Київ, БЦ "Сенатор", вул. Московська, 32/2.

Зразок ДОГОВОРУ.

Контактна особа від ПрАТ ВК Укрнафтобуріння
Юрій Бойко
050-347-03-92
[email protected]

По позиціях №12-18

Для підтвердження благонадійності не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнений, завірений підписом, належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Опитувальник Контрагента - юридичної особи з подальшим пересиланням його на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1.

Опитувальник Контрагента

Відповідно до пункту 7.15. Регламенту проведення електронних біржових торгів на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" (нова редакція), ТБ "УЕБ" доводить до відома інформацію про застосування інших умов ніж передбачено розділом 7 Регламенту: Щодо порядку повернення гарантійних внесків за результатами біржових торгів з продажу та купівлі природного газу за напрямком "Природний газ", що виставляється на продаж або на купівлю ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" (Витяг з Протоколу Біржового комітету ТБ "УЕБ" № 567 від 10 липня 2019 року)

По позиції №21

Для перевірки потенційного Контрагента не пізніше, ніж за 2 робочих дня до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: м. Київ, вул. Предславинська, 34-A.

Контактна особа від ТОВ "ДЕ Трейдинг"
Михайло Росул
[email protected]

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 27.07.2020 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 12 грн.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].