На електронні біржові торги представлені позиції:

• ДП "Укрспирт"
  • ТОВ "Центренерджи"
  • ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг"
  • ТОВ "СЛОБОДА КО"
  • ТОВ "КРАФТ ЕНЕРДЖИ"
  • ПрАТ "ВК УКРНАФТОБУРІННЯ"
  • ТОВ "ДЕ Трейдинг"
  • ТОВ "Укрфінгаз"
  • Спільне Підприємство "Полтавська газонафтова компанія"
  • ТОВ "СКАТ-ТРЕЙД"
  • ТОВ "ІЕК "М2"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Електронні біржові торги за напрямком природний газ проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Учасникам електронних біржових торгів, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно забезпечити наявність на загальному рахунку в ПП БЕТС необхідної для участі в торгах суми гарантійного внеску у розмірі 3 (трьох) відсотків від загальної вартості відповідно до поданих учасником заявок з розрахунку від стартової ціни та покриття комісійного збору у розмірі 2,99 грн. за кожну тис.м.куб. та:

• до 13 годин 50 хвилин 24.11.2020 року подати заявки у формі позицій на продаж / позицій на купівлю та/або
  • до 13 годин 50 хвилин 24.11.2020 року, або безпосередньо під час періоду торгів, подати заявки на участь в тогах по обраним позиціям.

Перерахування учасниками електронних біржових торгів гарантійного внеску на поточний рахунок Біржі здійснюється з призначенням платежу: #BETS Поповнення гарантійних коштів для участі в торгах від 24.11.2020 р. за наступними реквізитами: рахунок № UA503004650000026005300394670 в АТ "Ощадбанк", код ЄДРПОУ 37027819

По позиції №1

Для допуску до торгів учасник повинен надіслати в ДП Укрспирт на адреcу m.cherkhavyj@ukrspirt.com скан-копії наступних документів:

1. Ліцензія на постачання природного газу.
  2. Витяг з ЄДР.
  3. Статут.
  4. Баланс і звіт про фінансові результати на останню звітну дату.

ДП Укрспирт проводить попередній відбір учасників згідно кваліфікаційних вимог:

1. Наявність ліцензій та інших дозвільних документів на постачання природного газу по всій території України Компанія займається видобутком природнього газу або є його імпортером;
  2. Відсутність обтяжень чи обмежень стосовно розпорядження майном чи грошовими коштами підприємства-постачальника з боку державних контролюючих органів;
  3. Відсутність податкового боргу у підприємства-постачальника;
  4. Відсутність рішень щодо обмежувальних заходів (санкцій) з боку Ради національної безпеки і оборони України стосовно підприємства-постачальника;
  5. Відсутність підприємства-постачальника в чорному списку АМКУ.

У випадку, якщо постачальник є посередником (не імпортер чи видобувач природнього газу) встановлюються наступні додаткові критерії:

1. Досвід на ринку більше 1-го року;
  2. Підприємство прибуткове в поточному та попередньому році;
  3. Статутний капітал не менше 5 млн. грн на момент оголошення повідомлення про торги.

ДП "Укрспирт" залишає за собою право не допустити до торгів підприємства в разі наявності негативної ділової репутації та з інших причин.

Увага! У разі некоректного введення ключового значення в тексті призначення платежу, відповідна сума не буде зарахована на загальний рахунок в ПП БЕТС, а буде повернута як помилково перераховані кошти на поточний рахунок учасника електронних біржових торгів за письмовою заявою від такого учасника за підписом його керівника або іншої уповноваженої особи та печаткою (у разі її наявності), переданою будь-яким зручним способом (факсимільним зв’язком, електронною поштою тощо) з подальшим надсиланням оригіналу поштою. Ключове значення в тексті призначення платежу складається з символу хештегу (символ "#") та абревіатури латинськими, заголовними літерами BETS, що вводяться без пропусків - #BETS).

По позиціях №6-15

Для підтвердження благонадійності не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту ngt@naftogaztrading.com.ua заповнений, завірений підписом, належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Опитувальник Контрагента - юридичної особи з подальшим пересиланням його на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1.

Опитувальник Контрагента

Відповідно до пункту 7.15. Регламенту проведення електронних біржових торгів на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" (нова редакція), ТБ "УЕБ" доводить до відома інформацію про застосування інших умов ніж передбачено розділом 7 Регламенту: Щодо порядку повернення гарантійних внесків за результатами біржових торгів з продажу та купівлі природного газу за напрямком "Природний газ", що виставляється на продаж або на купівлю ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" (Витяг з Протоколу Біржового комітету ТБ "УЕБ" № 567 від 10 липня 2019 року)

По позиції №20

Для перевірки потенційного Покупця не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту sales@unb.ua заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 01010, м. Київ, БЦ "Сенатор", вул. Московська, 32/2.

Зразок ДОГОВОРУ.

Контактна особа від ПрАТ ВК Укрнафтобуріння
Юрій Бойко
050-347-03-92
y.boiko@unb-c.com

По позиції №21

Для перевірки потенційного Контрагента не пізніше, ніж за 2 робочих дня до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту M.Rosul@detrading.energy заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: м. Київ, вул. Предславинська, 34-A.

Контактна особа від ТОВ "ДЕ Трейдинг"
Михайло Росул
M.Rosul@detrading.energy

По позиції №24

Для підтвердження благонадійності, до початку торгів, потрібно надати на пошту postavnyi@ppc.net.ua заповнений, підписаний з печаткою опитувальник і наступні документи:

1. Статут;
  2. Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи або Виписка;
  3. Свідоцтво або Витяг про реєстрацію платника податку на додану вартість;
  4. Довідка з банку про наявні рахунки;
  5. Ліцензія на поставку природного газу за нерегульованим тарифом;
  6. Офіційна фінансова звітність за останні 3 роки (за стандартами українського та/або міжнародного бухгалтерського обліку, у відповідних випадках);
  7. Структура власності (вкл. витяг з реєстру прав власності/акцій або інше належне підтвердження особи кінцевого бенефіціарного власника);
  8. Копії паспорту керівника та уповноваженого підписанта;
  9. KYC Questionnaire.

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 24.11.2020 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 12 грн.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua.