На електронні біржові торги представлені позиції:

  • ДП "Укравтогаз"
  • ТОВ "Центренерджи"
  • ТОВ "Крафт Енерджи"
  • ТОВ "ІЕК "М2"
  • ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг"
  • ТОВ "ДЕ Трейдинг"
  • ПрАТ "ВК УКРНАФТОБУРІННЯ"
  • ТОВ "ЄГАЗ"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ


Електронні біржові торги за напрямком природний газ проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 13 години 00 хвилин 22.06.2020 року подати заявки на продаж та до 13 години 00 хвилин 22.06.2020 року внести гарантійний внесок у розмірі 3 (трьох) відсотків від загального обсягу продажу, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

По позиції №1

Для допуску до торгів учасник повинен надіслати до ДП "Укравтогаз" на електронну адресу [email protected] та [email protected] скан-копії наступних документів:

  1. Ліцензія на постачання природного газу (постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг);
  2. Витяг з ЄДР;
  3. Статут;
  4. Баланс і звіт про фінансові результати на останню звітну дату та за 2018 рік;
  5. Листи відгуки від споживачів та/або інформація про виконані договори поставки природного газу за 2018-2019 роки із зазначенням найменування та контактів покупців
  6. Заповнений опитувальник контрагента юридичної особи або контрагента фізичної особи.

ДП Укравтогаз проводить попередній відбір учасників згідно кваліфікаційних вимог та використовує наступні СТОП параметри:

  1. Діяльність учасника (юридичної особи), його власників, засновників (фізичних осіб), керівників та кінцевих вигодоодержувачів стали предметом розслідування у кримінальних провадженнях.
  2. Стосовно учасника (юридичної особи), його власників, засновників (фізичних осіб), керівників та кінцевих вигодоодержувачів згідно з вироком суду застосовано заходи кримінально-правового характеру.
  3. Учасник вчинив антиконкурентні узгоджені дії стосовно Замовника.
  4. Наявність порушень учасником своїх договірних зобов’язань (у тому числі спроба та/або постачання учасником неякісної та/або контрафактної продукції, надання послуг не в повному обсязі, зрив строків виконання договірних зобов’язань) за діючими/раніше укладеними договорами з Замовником.
  5. Учасник процедури закупівлі, який на дату здійснення перевірки не є пов’язаною особою з іншим учасником (учасниками) процедури закупівлі, членом (членами) Тендерного комітету, але був такою пов’язаною особою протягом року до моменту подання пропозицій для участі в закупівлі.
  6. Щодо учасника застосовано міжнародні санкції або санкції, пов’язані із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності.
  7. Предмет закупівлі та/або його комплектуючі, що пропонує учасник, виготовляються на тимчасово окупованій, непідконтрольній території України.
  8. Порушення учасником правил охорони праці та техніки безпеки на об’єктах Замовника в рамках виконання раніше укладених договорів.
  9. Відмова від підписання типового договору та/або додатків (специфікацій) до договору, що визначено та затверджено документацією процедури закупівлі.
  10. Наявність ознак пов’язаності учасників процедури закупівлі.

По позиціях №11-17

Для підтвердження благонадійності не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнений, завірений підписом, належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Опитувальник Контрагента - юридичної особи з подальшим пересиланням його на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1.

Опитувальник Контрагента

Відповідно до пункту 7.15. Регламенту проведення електронних біржових торгів на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" (нова редакція), ТБ "УЕБ" доводить до відома інформацію про застосування інших умов ніж передбачено розділом 7 Регламенту: Щодо порядку повернення гарантійних внесків за результатами біржових торгів з продажу та купівлі природного газу за напрямком "Природний газ", що виставляється на продаж або на купівлю ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" (Витяг з Протоколу Біржового комітету ТБ "УЕБ" № 567 від 10 липня 2019 року)

По позиціям №18-19

Для перевірки потенційного Контрагента не пізніше, ніж за 2 робочих дня до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: м. Київ, вул. Предславинська, 34-A.

Контактна особа від ТОВ "ДЕ Трейдинг"
Михайло Росул
[email protected]

По позиції №20

Для перевірки потенційного Покупця не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 01010, м. Київ, БЦ "Сенатор", вул. Московська, 32/2.

Зразок ДОГОВОРУ.

Контактна особа від ПрАТ ВК Укрнафтобуріння
Юрій Бойко
050-347-03-92
[email protected]

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 22.06.2020 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 12 грн.


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].