На електронні біржові торги представлені позиції:

• ТОВ "Центренерджи"
  • ТОВ "КРАФТ ЕНЕРДЖИ"
  • ДП "Укравтогаз"
  • ТОВ "ДЕ Трейдинг"
  • ТОВ "СКАТ-ТРЕЙД"
  • Спільне Підприємство "Полтавська газонафтова компанія"
  • ТОВ "ЦГК"
  • ТОВ "ІЕК "М2"
  • ПрАТ "ВК УКРНАФТОБУРІННЯ"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Електронні біржові торги за напрямком природний газ проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Учасникам електронних біржових торгів, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно забезпечити наявність на загальному рахунку в ПП БЕТС необхідної для участі в торгах суми гарантійного внеску у розмірі 3 (трьох) відсотків від загальної вартості відповідно до поданих учасником заявок з розрахунку від стартової ціни та покриття комісійного збору у розмірі 2,99 грн. за кожну тис.м.куб. та:

• до 13 годин 50 хвилин 20.11.2020 року подати заявки у формі позицій на продаж / позицій на купівлю та/або
  • до 13 годин 50 хвилин 20.11.2020 року, або безпосередньо під час періоду торгів, подати заявки на участь в тогах по обраним позиціям.

Перерахування учасниками електронних біржових торгів гарантійного внеску на поточний рахунок Біржі здійснюється з призначенням платежу: #BETS Поповнення гарантійних коштів для участі в торгах від 20.11.2020 р. за наступними реквізитами: рахунок № UA503004650000026005300394670 в АТ "Ощадбанк", код ЄДРПОУ 37027819

Увага! У разі некоректного введення ключового значення в тексті призначення платежу, відповідна сума не буде зарахована на загальний рахунок в ПП БЕТС, а буде повернута як помилково перераховані кошти на поточний рахунок учасника електронних біржових торгів за письмовою заявою від такого учасника за підписом його керівника або іншої уповноваженої особи та печаткою (у разі її наявності), переданою будь-яким зручним способом (факсимільним зв’язком, електронною поштою тощо) з подальшим надсиланням оригіналу поштою. Ключове значення в тексті призначення платежу складається з символу хештегу (символ "#") та абревіатури латинськими, заголовними літерами BETS, що вводяться без пропусків - #BETS).

По позиції №7

Для допуску до торгів учасник повинен надіслати до ДП «Укравтогаз» на електронну адресу [email protected] та [email protected] скан-копії наступних документів:

1. Ліцензія на постачання природного газу (постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг);
  2. Витяг з ЄДР;
  3. Статут;
  4. Баланс і звіт про фінансові результати на останню звітну дату та за попередній рік;
  5. Листи відгуки від споживачів та/або інформація про виконані договори поставки природного газу за 2017-2019 роки із зазначенням найменування та контактів покупців;
  6. Заповнений опитувальник контрагента юридичної особи або контрагента фізичної особи (додається).

Параметри стоп-інформації, виявлення яких може стати підставою для недопущення учасника до торгів, а саме:

1. Діяльність учасника (юридичної особи), його власників, засновників (фізичних осіб), керівників та кінцевих вигодоодержувачів стали предметом розслідування у кримінальних провадженнях.
  2. Стосовно учасника (юридичної особи), його власників, засновників (фізичних осіб), керівників та кінцевих вигодоодержувачів згідно з вироком суду застосовано заходи кримінально-правового характеру.
  3. Учасник вчинив антиконкурентні узгоджені дії стосовно Замовника.
  4. Наявність порушень учасником своїх договірних зобов’язань (у тому числі спроба та/або постачання учасником неякісної та/або контрафактної продукції, надання послуг не в повному обсязі, зрив строків виконання договірних зобов’язань) за діючими/раніше укладеними договорами з Замовником.
  5. Учасник процедури закупівлі, який на дату здійснення перевірки не є пов’язаною особою з іншим учасником (учасниками) процедури закупівлі, членом (членами) Тендерного комітету, але був такою пов’язаною особою протягом року до моменту подання пропозицій для участі в закупівлі
  6. Щодо учасника застосовано міжнародні санкції або санкції, пов’язані із здійсненням зовнішньоекономічної діяльності.
  7. Предмет закупівлі та/або його комплектуючі, що пропонує учасник, виготовляються на тимчасово окупованій, непідконтрольній території України.
  8. Порушення учасником правил охорони праці та техніки безпеки на об’єктах Замовника в рамках виконання раніше укладених договорів.
  9. Відмова від підписання типового договору та/або додатків (специфікацій) до договору, що визначено та затверджено документацією процедури закупівлі.
  10. Наявність ознак пов’язаності учасників процедури закупівлі.

По позиції №8

Для перевірки потенційного Контрагента не пізніше, ніж за 2 робочих дня до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: м. Київ, вул. Предславинська, 34-A.

Контактна особа від ТОВ "ДЕ Трейдинг"
Михайло Росул
[email protected]

По позиції №15

Для перевірки потенційного Покупця не пізніше, ніж за 1 робочий день до дня торгів, потрібно надати на електронну пошту [email protected] заповнену, завірену підписом належним чином уповноваженої посадової особи учасника біржових торгів, з печаткою (за наявності) Анкета Контрагента - юридичної особи з подальшим надсиланням її на паперовому носії поштою з описом вкладення за адресою: 01010, м. Київ, БЦ "Сенатор", вул. Московська, 32/2.

Зразок ДОГОВОРУ.

Контактна особа від ПрАТ ВК Укрнафтобуріння
Юрій Бойко
050-347-03-92
[email protected]

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 16 години 00 хвилин 20.11.2020 року. Якщо станом на 16 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок ціни - 12 грн.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735, або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: [email protected].