На електронні біржові торги представлені позиції:

• ПАТ "Укртатнафта"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа" .

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі .

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 11 години 00 хвилин 16.07.2020 року подати заявки на купівлю.

Торгова сесія проходить з 13 години 00 хвилин до 14 години 00 хвилин 16.07.2020 року. Якщо станом на 14 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок диференціалу - 0,5 $.

Переможці електронних біржових торгів протягом 3 днів сплачують Біржі біржовий збір у розмірі 0,1% від вартості придбаної продукції згідно сформованого в ПП БЕТС рахунку.

ТБ "Українська енергетична біржа" проводить акредитацію журналістів та працівників засобів масової інформації на електронні біржові торги що проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735 або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua .