На електронні біржові торги представлені позиції:

• АТ "Укргазвидобування"

БІРЖОВИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Покупець, який запропонує найкращу поправку та стане переможцем торгів, автоматично буде зобов’язаний заключити два контракти:

1. Контракт купівлі-продажу Фракції бензолвмісної з поправкою до формули згідно з біржовими результатами торгів.
  2. Контракт купівлі-продажу Продукту високоароматизованого установки каталітичного риформінгу в кількості 66 000,000 (±20%) тонн, період поставки 01.09.2020 —31.08.2021, з поправкою мінус 58 доларів США за метричну тонну, інші умови згідно з умовами вказаними в додатку про умови.

Електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС) відповідно до Правил біржової торгівлі на ТБ "Українська енергетична біржа" та Регламенту проведення електронних біржових торгів на ТБ "Українська енергетична біржа".

Брати участь в електронних біржових торгах можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що мають таке право згідно з чинним законодавством України, набувши статусу непостійного члена біржі.

Членам Біржі, що бажають прийняти участь в електронних біржових торгах, необхідно до 12 години 00 хвилин 10.08.2020 року подати заявки на купівлю та до 12 години 00 хвилин 10.08.2020 року внести гарантійний внесок у розмірі 300 000,00 грн., або 10 000,00 доларів для компаній нерезидентів, незалежно від обсягу заявки, згідно рахунку сформованого в ПП БЕТС.

Торгова сесія проходить з 14 години 00 хвилин до 15 години 00 хвилин 10.08.2020 року. Якщо станом на 15 годину 00 хвилин по якійсь з позицій торги ще тривають, то торгова сесія продовжується до завершення торгів по останньому з лотів/пакету з об’єднаних лотів, по якому відбуваються електронні торги.

Крок диференціалу - 0,5$.

Переможці електронних біржових торгів протягом 3 днів сплачують Біржі біржовий збір. Біржовий збір складає 0,01% від суми укладених угод, та вираховується від попередньої ціни товару, що складає по позиції №1 450,00 доларів за тону.

ТБ "Українська енергетична біржа" проводить акредитацію журналістів та працівників засобів масової інформації на електронні біржові торги що проводяться в Програмному продукті "Біржова електронна торгова система" (ПП БЕТС).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 35-35-735 або надіславши листа-заявку у довільній формі на e-mail: application@ueex.com.ua.