ТБ «УЕБ» запустила оновлення сервісу із середньозважених цін по типам графіку на дату постачання, яке полягає в відображенні накопичувальних середньозважених цін та обсягів блочних позицій погодинно в розрізі місяця. Скористуватися оновленою послугою можна, перейшовши на сторінку сервісу за посиланням.

З огляду на те, що години постачання електроенергії за блочною позицією різняться відповідно до продавця, відтепер ціни та обсяги в блочних позиціях у даному сервісі виводяться кожної години кожного дня по періодах постачання в межах окремої торгової зони. Погодинне розбиття цін та обсягів блочних позицій допоможе проаналізувати динаміку цін та внесок державних компаній на ціну кожної блочної години на ринку двосторонніх договорів.

«З відгуків ми помічаємо високу зацікавленість даним продуктом. Учасники ринку доволі активно користуються сервісом із середньозважених цін, регулярно оновлюючи таблиці з отриманими даними. Саме тому ми вирішили розширити функціонал сервісу, даючи змогу більш точно відслідковувати зміну ціни» - прокоментував Генеральний директор УЕБ О. Коваленко.

ТБ «УЕБ» постійно прагне знаходиться в тісному діалозі з учасниками ринку з метою швидкого реагування на вимоги та потреби ринку. Тому ми прагнемо підтримувати зворотній зв’язок з учасниками та просимо також інформувати нас про всі виниклі пропозиції чи зауваження щодо нових сервісів.