Якщо вас цікавлять аукціони з продажу необробленої деревини в Житомирі чи інших містах України, обирайте одну з ліцензованих товарних бірж, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Так ви зможете взяти участь у вигідних для вас торгах від найбільших лісозаготівельних компаній.

Продаж необробленої деревини в Житомирі на організованих біржових аукціонах

Серед деревообробних компаній зараз є популярними аукціони з продажу необробленої деревини в Житомирі та в інших містах України. Раніше ця процедура була неможливою, адже лісові господарства прагнули вирішити це питання обхідними шляхами.

Наприклад, покупцям пропонували знижку на товар, при цьому завищуючи його ціну. І ще й отримували чималі подяки у грошовому еквіваленті. За таких умов були невідомі обсяги проданої деревини та її фактична вартість. Лісові господарства зазнавали банкрутства, а окремі чиновники натомість поповнювали свої кишені.

Коли така невигідна ситуація загострилася, влада прийняла рішення щодо реалізації необробленої деревини на прозорих біржових онлайн-торгах. Публічні аукціони довели свою ефективність у різних сферах: нерухомість, земельні ділянки, аграрна продукція, нафта, газ та електроенергія.

Завдяки їм наша країна протягом останніх років впевнено долає корупцію. Загалом з моменту набуття чинності змін, внесених у низку профільних нормативно-правових актів, на різних ліцензованих біржах, таких як ТОВ «Українська енергетична біржа», було продано 4,6 млн. куб. м лісу. Реалізувавши їх, вдалося поповнити державний бюджет на 13,1 млрд. грн.

Необроблену деревину за новими правилами розпочали продавати на товарних біржах із 01 липня 2021 року, відповідно до змін, внесених у ЗУ «Про товарні біржі» і «Про ринки капіталу і організовані товарні ринки». На електронних аукціонах ліс-кругляк реалізовують усі без виключення українські лісгоспи у будь-яких обсягах.

Раніше це стосувалося тільки представників зеленого бізнесу, дохід яких становить від 10 млн. грн. на рік. Першою на нові умови перейшла Закарпатська область, де ще до офіційних змін у законодавстві уся необроблена деревина почала продаватися виключно на публічних торгах. Пізніше ж до цього процесу приєдналися і інші області.

Аукціони з продажу необробленої деревини в Житомирі на ліцензованій біржі ТОВ «УЕБ»

Торгова платформа «Українська енергетична біржа» забезпечує відкритий доступ до всієї інформації про аукціони та їх учасників. Наш інтерфейс є надзвичайно зручним для користувача з будь-яким рівнем володіння комп’ютером. Висококваліфіковані спеціалісти ТОВ «УЕБ» допоможуть вам підготуватися до торгів лісом та здобути в них перемогу.

Високоякісна деревина вже чекає на вас на ліцензованій платформі ТОВ «Українська енергетична біржа», тому отримуйте акредитацію та беріть участь в аукціонах з продажу необробленої деревини в Житомирі, Харкові, Полтаві, Вінниці та інших містах України.

Для більшого комфорту під час користування біржею ueex.com.ua підключайтеся до Viber-, Telegram-бота та Email-розсилки і слідкуйте за актуальними торгами.