Шановні клієнти, колеги та учасники енергетичних ринків. Повідомляємо вам, що з 18 травня 2021 року Товарна біржа "Українська енергетична біржа" (ТБ "УЕБ") працює як Товариство з обмеженою відповідальністю "Українська енергетична біржа".

Реорганізація ТБ "УЕБ" відбулась у зв’язку з приведенням у відповідність організаційно – правової форми Біржі до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів» № 738-IX від 19 червня 2020 р., яким передбачено, що з 1 липня 2021 року товарні біржі матимуть право проводити свою діяльність виключно у формі акціонерного товариства, товариства з обмеженою відповідальністю або товариства з додатковою відповідальністю, та за умови отримання ліцензії на провадження професійної діяльності на організованих товарних ринках - діяльності з організації торгівлі продукцією на товарних біржах.

Перетворення Товарної біржі «Українська енергетична біржа» в Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська енергетична біржа» проведено за рішенням Загальних зборів членів Товарної біржі «Українська енергетична біржа», оформленим протоколом № 3 від 17.05.2021 р.

На підставі ст. ст. 104, 108 ЦК України Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська енергетична біржа» є правонаступником всіх прав та обов’язків Товарної біржі «Українська енергетична біржа».

Звертаємо Вашу увагу, що зміни, пов’язані з реорганізацією, не вплинуть на процес проведення торгів та аукціонів, адже усі права та обов’язки попередньої юридичної особи зберігаються.

У разі виникнення додаткових питань телефонуйте до контакт-центру за номером +38 (044) 35-700-70.