Українська енергетична біржа візьме участь в Українському енергетичному форумі, що відбудеться у Києві з 25 по 27 лютого 2020 року у приміщенні готелю "Інтерконтиненталь". Одним із доповідачів форуму став Олексій Дубовський, Голова біржового комітету Української енергетичної біржі. Він представить доповідь на тему "Розвиток біржової торгівлі енергоресурсами в Україні".

Також на форумі очікуються виступи провідних експертів сфери енергетики, міжнародних спеціалістів, інвесторів, представників компаній. Буде обговорено тему анбандлінгу Оператора ГТС та транзитну угоду з Газпромом разом з представниками компаній, що безпосередньо брали участь у цих процесах.

У програмі форуму буду піднято такі теми:

• огляд енергетичної стратегії нового уряду до 2030 року