Шукаючи в Інтернеті оголошення «Куплю дуб-кругляк в Івано-Франківську», зверніть увагу на те, що у вас є можливість взяти участь у чесних та зручних торгах необробленою деревиною на товарній біржі ТОВ “Українська енергетична біржа”. Для цього вам потрібно пройти акредитацію за відповідним напрямом на офіційному сайті УЕБ - ueex.com.ua.

Купівля-продаж кругляка дуба в Івано-Франківську на аукціонах Української енергетичної біржі

Наразі в Україні набирає обертів проект по детінізації економіки. Одним із основних механізмів цього процесу, який долає корупцію, є товарні біржі. Нещодавно одним із нових напрямів біржової торгівлі стала реалізація необробленої деревини.

Вищезгадані торги стартували 01 липня 2021 року (відповідно до Закону №738-IX) і допомагають контролювати цільовий обіг важливого для країни ресурсу не тільки відповідними органами, а й звичайними громадянами. До процесу подолання корупції у сфері зеленого бізнесу долучили карту планових рубок та електронний реєстр заготівлі деревини.

У зв’язку з цим лісові господарства можуть продати дуб-кругляк в Івано-Франківську за ринковою ціною. Це стосується лісозаготівельних компаній по всій країні. Відтепер всі вони працюють на рівних умовах за чесними правилами, продаючи необроблену деревину та пиломатеріали на ліцензованих товарних біржах, зокрема на ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Якщо на торги за прямими договорами стороннім особам можна було вплинути, то біржові торги є повністю публічними. Під час їх проведення формується конкурентна ринкова ціна на ліс. А всі дані про переможців та про лоти знаходяться у відкритому доступі для кожного громадянина.

Тож шукати оголошення на зразок «Продам дуб-кругляк в Івано-Франківську» чи в інших містах України для представників бізнесу найвигідніше саме на товарних біржах, зокрема в електронній торговій системі ets.ueex.com.ua.

Ціни на дуб-кругляк в Івано-Франківську на ТОВ УЕБ

На торгах, що проходять на ТОВ «Українська енергетична біржа», ви можете купити дуб-кругляк в Івано-Франківську від лісових господарств, що підпорядковуються Держлісагентству.

Згідно з Законом “Про організовані товарні ринки”, деревина є стандартизованим товаром. Відповідно до чинного законодавства, СТ мають реалізуватися виключно на товарних біржах, які мають відповідну ліцензію.

Відтак вже сьогодні представники бізнесу можуть вільно купувати необроблену деревину, зокрема й дуб-кругляк, на прозорих біржових торгах. Така процедура дозволяє очистити вітчизняний лісовий ринок від будь-яких елементів корупції, а також створює умови для формування справедливої ціни на лісопродукцію.

Для участі в аукціонах на ТОВ “Українська енергетична біржа” вам необхідно пройти швидку процедуру акредитації. У разі виникнення будь-яких запитань щодо торгів необробленою деревиною, звертайтеся за допомогою до фахівців, зателефонувавши за номером (044) 35-77-537.

Ви також можете скористатися нашими додатковими бонусами, які значно спростять процес пошуку цікавих аукціонів: регулярна E-mail-розсилка та лісові Viber- і Telegram-бот.