Бажаєте купити кругляк сосни у м. Полтава? Зробити це швидко, безпечно та ефективно ви зможете на електронних торгах Прозорро.Продажі. Дізнайтеся більше про нові умови продажу необробленої деревини у консультантів майданчика ТБ «Українська енергетична біржа».

Куплю кругляк сосни у Полтаві і Полтавській області за вигідною ціною

Заготівля і продаж різних видів лісоматеріалів являється важливою частиною економіки нашої країни. Сьогодні ліси становлять близько 16% усієї території України. За запасами деревини ми посідаємо шосте місце в Європі. При цьому у розпорядженні Держлісагентства перебувають більше 7,5 млн. га лісових насаджень (73% від усього лісового фонду країни).

За останніми даними, протягом 2019 р. деревообробні підприємства, які забажали купити ліс-кругляк з лісгоспів у Полтаві та інших містах, сплатили за нього щонайменше 15 млрд. грн. Та лише на перший погляд здається, що ми маємо усе необхідне для швидкого та економічно ефективного розвитку будь-якої діяльності, пов’язаної із заготівлею, обробкою чи реалізацією деревної сировини. Наприклад, відгукуючись на оголошення на зразок «Продам дуб-кругляк у м. Полтава або іншому регіоні України», потенційні покупці регулярно стикалися з непрозорими схемами купівлі потрібного ресурсу.

Прийнята у грудні 2019 року Постанова №1178, де йдеться про запуск урядового проекту з реалізації частини заготовленого лісу на прозорих онлайн-торгах, захищає інтереси деревообробних компаній, а також допомагає усувати незаконні корупційні механізми. Відповідно до її положень, усі бажаючі тепер можуть купити ліс-кругляк у Полтаві чи будь-якій іншій області на аукціоні Прозорро.Продажі без жодних переплат чи посередників. З майданчиком sale.ueex.com.ua ви можете перемогти, просто не виходячи з дому або офісу. За торгами в онлайн-режимі спостерігають десятки людей, тож найменша спроба грати не за правилами одразу фіксується та оскаржується. Також, відповідно до специфіки роботи електронної системи Prozorro.Sale, ставки є анонімними, тож організатор торгів не може наперед домовитися з конкретним учасником.

Ялина, дуб, сосна – купити ліс-кругляк у Полтаві та по всій Україні на майданчику ТБ «Українська енергетична біржа»

Зараз до аукціонів Прозорро.Продажі в обов’язковому порядку долучаються тільки найбільші лісгоспи з річним доходом від 10 млн. грн. До того ж, реалізації на електронних торгах підлягають в основному великі лоти – об’ємом від 150 кубометрів та з бюджетом від 200 тис. грн.

Протягом 2020 року на підключених до Центральної бази даних майданчиках, у тому числі платформі sale.ueex.com.ua, відбулися 1 200 аукціони, а купити кругляк сосни у Полтаві та інших містах України зголосилися сотні учасників. Завдяки відкритим торгам з продажу необробленої деревини держбюджет поповнився на 292 млн. грн. Подібний успіх дає можливість говорити про розширення реформи – вже зараз уряд розробляє правила, згідно з якими в Україні, зокрема у Полтаві, ліс-кругляк купити можна буде тільки на майданчиках Прозорро.Продажі.

Більше корисної інформації про продаж круглих лісоматеріалів дізнайтеся у нашого консультанта - (044) 337-77-65. А вчасно отримувати нагадування про оголошення нових аукціонів вам допоможуть наша Email-розсилка та сучасний Telegram-бот.