Якщо вас цікавить запит «Продам ліс-кругляк сосни в Житомирі» чи будь-якому іншому регіоні країни, найвигідніший та найзручніший спосіб для цієї процедури – відкриті аукціони у системі Прозорро.Продажі. Щоб долучитися до них, пройдіть реєстрацію на одному з офіційних майданчиків, приміром, ТБ «Українська енергетична біржа».

Куплю сосну кругляк у Житомирі через електронну систему Prozorro.Sale

Ви уже зараз можете стати учасником публічного аукціону та купити кругляк сосни в Житомирі чи іншому місті за найвигіднішими цінами.

В електронній системі Прозорро.Продажі напрямок реалізації необробленої деревини є відносно новим, але він уже зарекомендував себе як досить прибутковий і перспективний. На публічних аукціонах і раніше продавали лісоматеріали від вітчизняного виробника. Але з 01 лютого 2020 року це стало обов’язковим для великих лісових господарств України, зокрема для тих, чий дохід у рік складає від 10 млн. грн.

Такі правила передбачає Постанова № 1178, ухвалена Кабміном 04 грудня 2019 року. Даний документ передбачає правила реалізації необробленої деревини на Прозорро.Продажі.

Тому, якщо ви хочете стати їх учасником чи організатором, що буде продавати кругляк сосни в Житомирі та по всій країні, вам потрібно зареєструватися в системі. Це можна зробити за допомогою майданчика ТБ «Українська енергетична біржа».

Куплю ліс-кругляк сосни у Житомирі на майданчику ТБ УЕБ

Статистика показує, що кругляк сосни купують у Житомирі, а також в інших містах України як великі деревообробні підприємства, так і менші компанії. Зокрема у системі Прозорро.Продажі укладають договори ті представники приватного бізнесу, які зацікавлені у чесній конкурентній боротьбі, ліквідації тіньового ринку та корупції.

Дохід від аукціонів з продажу лісоматеріалів на сьогодні складає 293 млн. грн. Це всього лише за 8 місяців від початку реалізації лісу на Прозорро.Продажі. Про перспективність напрямку говорить також те, що ця цифра зростає з кожним днем.

Через майданчик Торгової біржі «Українська енергетична біржа» пройшов не один десяток торгів необробленою деревиною на суму 13 млн. грн., що поповнила бюджети державних лісгоспів. Рейтинг переможців очолило ТОВ «ТОТАЛЛ». За ним ідуть компанії «ШТАДЛЕР ЛТД» та «АОЛІОН УКРАЇНА».

Ціна на кругляк сосни в Житомирі стартує від 280 грн. за куб. м. При купівлі слід врахувати вид деревини та його клас якості.

Якщо вас також цікавлять онлайн-торги необробленою деревиною у системі Прозорро.Продажі, ви уже зараз можете в один клік зареєструватися на сайті sale.ueex.com.ua і стати клієнтом нашого майданчика. Зручність та доступність нашої платформи дозволяє миттєво знайти потрібний лот завдяки фільтрам. Для вас також будуть доступні Email-розсилка та Telegram-бот, завдяки яким ви будете вчасно дізнаватися про нові аукціони.

Звертайтеся до наших експертів за телефоном (044) 337-77-65. Вони допоможуть вам оформити продаж лісу-кругляка сосни в Житомирі та по Україні.