Вже втринадцяте, 11-13 квітня у Києві відбудеться найочікуваніший захід української енергетичної галузі «Український енергетичний форум» від Adam Smith Conferences.

Керівники провідних енергетичних компаній, фінансових та інвестиційних організацій, представники уряду обговорять короткострокові й довгострокові питання постачання газу, транзитних шляхів, розвитку ринку, сталої декарбонізації, чистої енергії та електрифікації. Від сесій стратегічного спрямування найвищого рівня до зустрічей B2B з операторами проєктів, форум забезпечує безпрецедентний нетворкінг та обмін міжнародним досвідом.

Інформаційним партнером заходу виступає Українська енергетична біржа. Приєднуйтесь до кола фахівців для обговорення європейських потреб, можливостей для бізнесу, ролі України в регіональній геополітиці та інших питань.

Форум відбудеться в готелі Hilton Kyiv. Для віддалених учасників передбачений онлайн режим. Вже зараз Ви маєте змогу зареєструватися за посиланням ukrainianenergy.com та вказавши код від УЕБ 2022UEEX15OFF отримати 15% знижку на квитки.