15 травня 2018 року, на електронних біржових торгах природним газом які пройшли на ТБ "Українська енергетична біржа" видобувні компанії реалізували 6,15 млн.куб.м на суму 56,5 млн.грн.

Так ПАТ "Укрнафта" реалізувало 3 млн.куб.м травневого ресурсу за середньою ціною 9 156,67 грн./тис.м.куб., що на 256,67 грн. вище за стартову ціну та на 356,67 грн./тис.м.куб (4,05%) вище за ціну торгів аналогічним ресурсом 10 травня.

Червневий газ реалізували СП "Полтавська газонафтова компанія" та ТОВ "СГС" (Гео-Альнс). Так ТОВ "СГС" продали весь виставлений обсяг в розмірі 250 тис.м.куб за середньозваженою ціною 9 214,00 грн. за 1 тис.м.куб, а 2,9 млн.куб.м газу від СП "Полтавська газонафтова компанія" розійшлися по 9 223,28 грн./тис.м.куб. Обидві видобувні компанії стартували з ціни 9 100,00 за 1 тис.м.куб природного газу.

Голова Біржового комітету Олексій Дубовський заявив, що подорожчання ціни на сьогоднішніх торгах відповідає тенденціям на міжнародних газових ринках. Які, в першу чергу, пов’язані з геополітичними факторами, а також з позаплановими припиненнями об’єктів норвезької газової інфраструктури і аварійною зупинкою компресора на родовищі Asgard в четвер 10 травня.