Сьогодні відбулися чергові аукціони з продажу спецдозволів на користування надрами від Державної служби геології та надр України. На продаж було виставлено 8 лотів на геологічне вивчення ділянок із покладами бурштину, глини, граніту, підземних вод, пісковиків, кварцового піску, та каоліну. Усі лоти до системи заведені через ТБ "Українська енергетична біржа".

Учасник, який зареєструвався на участь в аукціоні через електронний майданчик ТБ "Українська енергетична біржа", переміг, збільшивши початкову ціну більш ніж у 7 разів, та сплатить за право видобувати пісковики 415 000,00 грн. Загалом під час торгів загальна вартість дозволів зросла у понад 10 разів, та склала 32 107 581 грн.

"Аукціони з продажу спецдозволів на користування надрами, що виставили у системі ProZorro.Продажі через електронний майданчик ТБ "Українська енергетична біржа" вкотре доводять свою ефективність. Цього разу учасники продемонстрували високу зацікавленість збільшивши загальну вартість у 10 разів. Щоразу електронні аукціони демонструють дотримання принципів публічності та прозорості", – підкреслив Голова біржового комітету ТБ "Українська енергетична біржа" Олексій Дубовський.

Знайти актуальні лоти на майданчику та зареєструватися на наступні аукціони завжди можна за посиланням: sale.ueex.com.ua