AOT Energy – це приватна компанія - глобальний енерготрейдер, що почала свою діяльність в 1947 році і має головний офіс якої знаходиться в м.Цуг, Швейцарія. AOT Energy Poland, регіональний підрозділ компанії в ЦСЄ, активно працює на українському ринку DAP понад три роки, здійснивши продаж близько 0,6 млрд кубометрів природного газу за цей період. На сьогоднішній день ми можемо з упевненістю стверджувати, що нам вдалося налагодити успішні довгострокові відносини з найбільшими українськими трейдерами і заслужити репутацію надійного партнера. Ми розглядаємо розвиток торговельних операцій AOT на внутрішньому ринку України як наступний щабель нашого розвитку в регіоні. Ми сподіваємося, що цей крок, який здійснюється за посередництвом нашої української дочірньої компанії ТОВ "AOT Energy Ukraine", забезпечить початок новим плідним відносинам як з кінцевими споживачами, так і з постачальниками, що працюють всередині країни.

Зважаючи на вищевказане, ми розглядаємо нашу присутність на УЕБ як зручний спосіб охопити більш широку аудиторію учасників ринку природного газу та запропонувати їм співпрацю на прозорому й безпечному майданчику, який повинен зіграти центральну роль в наближенні українського ринку до європейських практик і норм. На цьому етапі ми запрошуємо всіх зацікавлених в потенційному співробітництві з AOT Energy Ukraine надати пакет документів відповідно до вимог, опублікованих на сайті УЕБ, щоб ініціювати процедури KYC і Compliance.

Для підтвердження благонадійності, до початку торгів, потрібно надати наступні документи на пошту aotua.kyc@aotenergy.com:
  • Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, отриманий не пізніше 1 місяця до дати участі в торгах.
  • Уставні документи компанії.
  • Аудійована фінансова звітність компанії за останні 3 роки.
  • Документи, що підтверджують повноваження осіб представляти, у тому числі вчиняти правочини, від імені компанії.
  • Ідентифікаційний номер платника ПДВ.
  • Ліцензія на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу на території України.
  • Актуальна поштова адреса.
  • Вебсайт компанії.
  • Контактні дані (ПІБ, посада, e-mail і телефон) особи відповідальної за комерційні операції та/або процедуру Compliance.
Прокоментували в компанії AOT Energy.