Напередодні запуску короткострокового ринку природного газу на ТБ "Українська енергетична біржа" проходить активний процес акредитації учасників за напрямком Добового балансування.

Наразі його повноцінними учасниками є потужні гравці ринку природного газу, такі як СП ПГНК, ТОВ СКАТ-ТРЕЙД, ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ "НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ", ДТЕК, до яких приєднались також ЕРУ ТРЕЙДІНГ, ТОВ ЄГАЗ та інші.

Для участі в роботі та доступу до торгів за даним напрямком добового балансування запрошуємо Вас пройти акредитацію на офіційному сайті ТБ "УЕБ".

Зауважимо також, що Українська енергетична біржа продовжує проводити навчання для всіх потенційних учасників по роботі у торговій системі та системі клірингу.

"Окрему подяку ми хотіли б висловити нафтогазовидобувному підприємству "ПГНК" та газопостачальній компанії "СКАТ-ТРЕЙД" за їх активну участь у проведенні тестування торгової системи. Ми докладаємо максимум зусиль для запуску нового ринку та очікуємо, що найближчим часом на ТБ "УЕБ" вже будуть укладені перші угоди за напрямком добового балансування" — повідомляє Генеральний директор УЕБ Олександр Коваленко.