6-8 листопада 2018 року в Києві відбудеться III Міжнародна спеціалізована виставка "НАФТОГАЗЕКСПО - 2018"

Виставка "НАФТОГАЗЕКСПО - 2018" - це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.

Організатором виставки є Міжнародний виставковий центр, за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Державної служби геології та надр України.

Участь у виставці прийматимуть вітчизняні та іноземні виробники і постачальники нафтогазового обладнання і технологій, компанії інфраструктури нафтогазового ринку, науково дослідні організації та ін.

Захід буде ефективним маркетинговим інструментом для розвитку бізнесу, дозволить збільшити кількість нових замовлень і розширити клієнтські бази, крім того, це чудова можливість ознайомитись з новинками нафтогазового ринку.

Виставка проходить у рамках ХVI Міжнародного форуму "Паливно енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє".
Формат Форуму:
- Галузева експозиція провідних державних підприємств "ПЕК України",
- XVI Міжнародна спеціалізована виставка "Енергетика в промисловості - 2018",
- III Міжнародна спеціалізована виставка "Нафтогазекспо - 2018",
- III Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості "Mining Industry Expo - 2018",
- Ділова програма.

Контактна інформація для участі доступна за посиланням:

ТБ "Українська енергетична біржа" заявлена на заході в якості інформаційного партнера заходу, спікери біржі в діловій частині Форуму говоритимуть про розвиток конкурентних ринків та запровадження прозорих ринкових методів торгівлі енергоносіями.
Українська енергетична біржа запрошує до участі всіх зацікавлених у даному заході осіб!