09.03.2016 р. м. Київ

Учасники торгів, що активно приймають участь у торгах на торговому майданчику Української енергетичної біржі мають змогу в реальному часі спостерігати за ходом торгів, однак для звичайних відвідувачів сайту біржі моніторинг результатів торгів був не надто зручним. Для надання більш високого рівня обслуговування біржових торгів, їх учасників та спостерігачів за ходом торгів, спеціалісти Української енергетичної біржі розробили та вже реалізували на сайті УЕБ безкоштовний інструмент для отримання інформації про хід та результати торгів.

Такий функціонал сайту вже користується високим попитом у користувачів сайту та електронної системи торгів. Кількість зареєстрованих користувачів є необмеженою, а тому кожен бажаючий може зареєструватися та отримувати інформацію про результати торгів на УЕБ в оперативному режимі.

Інформацію про результати торгів на УЕБ вже отримують та розповсюджують міжнародні та національні інформаційні агентства. Для отримання результатів торгів на електронну пошту, кожен бажаючий має зареєструватися на сайті біржі за посиланням https://www.ueex.com.ua/ukr/exchange_quotations/


---

Прес-служба УЕБ
тел.: (044) 232-14-31, E-mail: [email protected]